STAGE 17 TECHNISCHE SPECIFICATIES

SC30Technischespecs-01 Stage | StageCompany Podium Huren

Stage 17 is het kleinste podium dat je bij ons kunt huren. Het wordt binnen 20 minuten opgebouwd en is uitermate geschikt voor kleine bands, enkele artiesten of demo’s. Doordat dit podium op twee variabele hoogtes instelbaar is, kan het ook gebruikt worden als Front of House. Stage 17 is zeer wendbaar en door het lichte eigen gewicht kan het podium op vrijwel iedere ondergrond worden geplaatst.

podiumbreedtePodiumbreedte
4.40m
podiumdieptePodiumdiepte
3.75m
podiumoppervlaktePodiumoppervlakte
16.5m2
vloerhoogteVloerhoogte(var.)
0.80m 
podiumclearancePodium clearance
V3.30m A3.10m
Hoogste punt
4.40m

DOWNLOAD PDF

MOGELIJKHEDEN

Je kunt dit podium op verschillende manieren opbouwen.

Stage 17 wordt standaard opgebouwd met een ½ gesloten zijkanten, een volledig gesloten achterzijde en een open voorzijde. Daarnaast wordt er aan één zijde een stevige aluminium trap tegen het podium geplaatst. Maar er is meer mogelijk!

  • FRONT OF HOUSE

Je kunt dit podium inzetten als Front of House.

  • TRAP AAN VOORZIJDE

Maak het podium extra toegankelijk.

  • EXTRA TRAP LINKS / RECHTS

Betreed het podium vanaf de linkerzijde en verlaat het rechts. Handig voor bv. een Meet & Greet op het podium.

 

CONTACT

STAGE 17

STAGE 17

Stage 17 is het kleinste podium dat je bij Stage Company kunt huren. Het podium heeft een oppervlakte van 16,5m2 en een variabele vloerhoogte van 0.80m, waardoor dit podium uitermate geschikt is voor kleine bands, enkele artiesten of demo’s.

Dit podium wordt binnen 20 minuten opgebouwd, is zeer wendbaar en door het lichte eigen gewicht kan het op vrijwel iedere ondergrond worden geplaatst. Stage 17 is rondom voorzien van een zwarte, bizonyl afrok en door de stevige aluminium trap is dit festivalpodium zeer toegankelijk.

Doordat dit podium op twee variabele hoogtes instelbaar is, kan het ook gebruikt worden als Front of House.
Als je dit kleine podium bij ons wilt huren, dan kun je deze uitbreiden met diverse opties.

Wil je dit podium huren en wil je snel weten wat de prijs is van dit podium? Ga dan naar ons online offertesysteem en zie in één oogopslag wat de prijs is van het podium dat je wilt huren.
Wil je meerdere podiums huren of heb je nog vragen over het huren van een podium van Stage Company, neem dan contact met ons op.