PODIUM VERHUUR

Stage Company is een bedrijf dat gespecialiseerd is in podium verhuur. Wij van Stage Company beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van podium verhuur en hebben een uitgebreid assortiment aan mobiele podia.
Al onze professionele podiumwagens hebben een snelle op- en afbouwtijd en kunnen op iedere locatie worden geplaatst. Dit maakt dat al onze podia geschikt zijn voor ieder evenement. Of het op een evenement in de buitenlucht is, of een klein popconcert; Stage Company is gespecialiseerd in podium verhuur en maakt het allemaal mogelijk.

PODIUM VERHUUR BIJ STAGE COMPANY

Ons ruime assortiment aan podia bestaat uit Stage 30, Stage 43 en Stage 61, StageDex en overige podia. Al deze podia zijn uit te breiden met verschillende opties.
Alle podia uit ons assortiment aan podium verhuur zijn standaard voorzien van zijkanten die voor een groot deel zijn gesloten met brandwerend windgaas. Heb je liever dat de zijkanten volledig zijn afgesloten? Kies dan voor de optie zijdoek 1/3. Je kunt daarnaast kiezen voor de optie PA Sidewings, wat zorgt voor uitgebreide mogelijkheden voor het ophangen van licht- en geluidssystemen en banners.

GEÏNTERESSEERD IN HET HUREN VAN EEN PODIUM?

In ons handige online offertesysteem is het mogelijk om zelf in een paar seconden je eigen offerte maken en zie je de prijs van je gewenste podium. Dit maakt zowel podium verhuur als podium huren een fluitje van een cent!
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over het huren van een podium bij Stage Company? Neem telefonisch contact met ons op via 085 401 81 95 of mail naar info@stagecompany.eu.

LET’S START WITH THE PERFECT STAGE

STAGES 30

Klein, maar fijn! Perfect voor evenementen met een beperkte ruimte.

STAGES 43

Medium size & veelzijdig! Een podium dat uitermate geschikt is voor middelgrote evenementen.

STAGES 61

Onze grootste ster! Voelt zich thuis op (middel)grote evenementen.