PODIUM HUREN

Ben je op zoek naar mobiele podia voor uw evenement? Wil je een professioneel podium huren maar heb je geen idee waar je je podium moet huren? Zoek niet verder, want bij Stage Company ben je aan het juiste adres! Bij Stage Company kun je het podium huren, waar je al die tijd naar op zoek was. Stage Company beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van podium verhuur en heeft een uitgebreid assortiment aan m.obiele podia.
Als je een podium wilt huren bij Stage Company, heb je de keuze uit; Stage 30, Stage 43 en Stage 61, StageDex.

PODIUM HUREN MET EXTRA OPTIES

Wanneer je een podium huurt bij Stage Company ben je verzekerd van podia die voldoen aan alle wettelijke regelgevingen op het gebied van podiumbouw. Alle podiums zijn tevens voorzien van brandwerend windgaas. Het podium huren bij Stage Company is dus hartstikke veilig!

Als je een podium wilt huren, dan kun je deze uitbreiden met verschillende opties. Met de optie Zijdoek 1/3 kun je de zijkanten van het podium dat je wilt huren volledig afsluiten. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor de optie PA Sidewings, waarmee je eindeloze mogelijkheden creëert voor het ophangen van licht- en geluidssystemen.

EENVOUDIG UW PODIUM HUREN BIJ STAGE COMPANY

Ons online offertesysteem helpt je bij het opstellen van een offerte. Hier maak je eenvoudig een offerte en zie je snel de prijs van je podium. Dit maakt het huren van een podium een fluitje van een cent!
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over het huren van een podium bij Stage Company? Neem telefonisch contact met ons op via 085 401 81 95 of mail naar info@stagecompany.eu.

LET’S START WITH THE PERFECT STAGE

STAGES 30

Klein, maar fijn! Perfect voor evenementen met een beperkte ruimte.

STAGES 43

Medium size & veelzijdig! Een podium dat uitermate geschikt is voor middelgrote evenementen.

STAGES 61

Onze grootste ster! Voelt zich thuis op (middel)grote evenementen.